Tussen de ruisende bomen van zwembad De Bever in Sint Pancras kunt u dit jaar weer genieten van een nieuwe productie van de Theatergroep. Op 25, 26 en 27 mei spelen zij Shakespeare’s Midzomernachtdroom.

Een stuk dat zich uitermate goed leent om buiten gespeeld te worden. Het begint met de voorbereiding voor een huwelijksfeest. Ondertussen slaan verliefde jongeren op de vlucht, omdat zij anders hun liefde weleens met de dood zouden moeten bekopen. Verderop in het bos is een groep toneelknechten aan het oefenen voor een toneelstuk dat ze op de bruiloft willen opvoeren. Voeg daar een koningspaar aan toe dat elkaar spuugzat is en met magische bloemendruppels elkaar dwars zit. Dat zijn de ingrediënten voor een avondvullende voorstelling van De Theatergroep. De bewerking van dit wereldberoemde stuk is van het Bostheater en zeer toegankelijk geschreven. De voorstelling wordt begeleid door livemuziek.

De uitvoeringen vinden plaats op 25, 26 en 27 mei, om 21.00 uur. Kaarten à € 15,00 zijn verkrijgbaar via de website, www.detheatergroep.nl of bij kapsalon Geknipt & Zo, Bovenweg 69 in Sint Pancras.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl