Dames opgelet! Op vrijdag 12 mei organiseert TAQA Theater De Vest een sfeervolle ladies night, speciaal voor bezoekers van de voorstelling ‘Powervrouwen 3’. In de foyer staat een markt met producten van lokale vrouwelijke ondernemers, er zijn goodiebags te winnen en in Grand Café Klunder kan worden gereserveerd voor een speciaal ‘powerdiner'.

Op 12 mei is de rode loper uitgerold en in de foyer worden bezoekers vanaf 19.00 uur getrakteerd op een gezellige avondmarkt met kraampjes van lokale ondernemende powervrouwen. Zij tonen de laatste trends op het gebied van sieraden, verzorgingsproducten en woonaccessoires. Voorafgaand om 18:00 uur stelt kok van Klunder een 'shared platter' samen met luxe hapjes. Na de voorstelling kun je op de foto met de sterrencast en er worden drie goodie bags met mooie inhoud verloot. De foyer blijft tot 22.30 uur open.

'Powervrouwen 3’ is al een onvergetelijke ladies night op zich, met ijzersterke actrices van verschillende generaties. “De Powervrouwen zijn geestig, inventief en ontroerend en hun revue is een verrassing”, schreef de Theaterkrant vorig jaar. Dit jaar komen de dames terug met een nog iets gekker en schaamtelozer programma. vol herkenbare vrouwenzaken.

‘Powervrouwen 3’ begint om 20.15 uur. Kaarten van € 28 kunnen worden gereserveerd via taqatheaterdevest.nl of via de kassa. Het powerdiner kun je reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl