Op 19 mei is er een speciale editie van Funky Friday bij HAL25 in Alkmaar. Onder het motto 'Keep the soul & funk a live!' vormt de combinatie van dj’s, vj’s en live muziek de basis van Funky Friday. Bureau Dynamiek is daarom trots om hét funk orkest van Amsterdam te mogen verwelkomen voor een bijzonder optreden op een bijzondere locatie.

Wat doe je als je vette funk wilt maken met de grootst mogelijke bezetting? Dan richt je die zelf op, dacht Efraïm Trujillo (musical director) en Matthijs Klinkert (zakelijke leiding). Het Amsterdam Funk Orchestra werd na een intensieve auditieronde in 2014 opgericht en is inmiddels de snelst rijzende ster in het jazz- en popcircuit met haar eigen klassieke en afro funk, maar ook bekende stukken van bijvoorbeeld Herbie Hancock en Fela Kuti.

Het is vrijdag de 19de lekker binnenkomen in HAL25 met DJ ‘The JazzJuggler’. Christian Braak draait van vinyl en up-tempo mix van onverwachtse grooves. Resident DJ Radikal Rüpert speelt eerst live als lid van het Amsterdam Funk Orchestra en gaat daarna los met een authentieke vinyl-set en een overdosis Groooove. VJ Crabs is er natuurlijk ook weer bij voor extra sfeer. Hij experimenteert graag met video camera's, videomixers, midi controllers en meerdere schermen.

De zaal is open van 21.00 tot 01.00 uur en entree kost € 10. Check voor meer informatie Facebook, hal25.nl en amsterdamfunkorchestra.nl. Er is geen pin of sigarettenautomaat aanwezig.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl