Het historische evenement Kaeskoppenstad viert op zaterdag 3 en zondag 4 juni haar 10-jarig bestaan! Tijd voor feest en dus pakt de organisatie extra uit: ding als bezoeker mee naar fantastische prijzen, ontvang een prachtige pentekening en bezoek het Historisch vragenuurtje in Bibliotheek Alkmaar Centrum op 14 mei.

In 2008 werd Kaeskoppenstad geboren. 'd Oude stad transformeerde toen voor het eerst naar de glorieuze periode van vlak na het Alkmaars Ontzet in de 16e eeuw. Nu, 10 jaar later, is het evenement uitgegroeid tot een groots historisch spektakel.
 Om dit te vieren, krijgen bezoekers een bijzondere pentekening van Kaeskoppenstad, gemaakt door bouwmeester Jan Roobeek.

Er is meer. Op zondag 14 mei kun je om 13:00, 14:00 en 15:00 uur terecht bij het Historisch vragenuurtje in Bibliotheek Alkmaar Centrum. Onder andere Harry de Raadt van het Regionaal Archief Alkmaar en Bert Muis van de Historische Vereniging Alkmaar beantwoorden over Kaeskoppenstad periode. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, je belangrijkste vraag en het tijdstip waarop je wilt komen.

En wie zijn of haar ticket voor Kaeskoppenstad dit jaar online koopt, maakt automatisch kans op fantastische prijzen, zoals een rondvlucht boven Alkmaar.
 De komende weken worden er nog meer acties bekend gemaakt rondom ‘Kaeskoppenstad trakteert’.

Op de foto de figurantendag van Kaeskoppenstad 2017 in de bibliotheek.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl