Dag & Dauw gaat de wijken in om cultuur dichter bij de inwoners te brengen. Dag & Dauw on Tour is er voor en door 55-plussers. Het programmateam in Alkmaar Zuid bestaat uit zes vrijwilligers die een cultureel programma opzetten in Ontmoetingscentrum De Palatijn aan Dillenburgstraat 1. Op maandag 22 mei zijn senioren welkom bij een workshop schrijven van Eva van Baar.

Eva heeft een ontwapenende manier om ieder mens creatief aan het schrijven te krijgen. Een leerzame workshop, een uitlaatklep en een gezellig samenzijn.

De workshop schrijven begint om 14.00 uur en toegang bedraagt €5, inclusief een kopje koffie of thee. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op artiance.nl.

Dag & Dauw is een samenwerkingsverband tussen Artiance, Stichting Niko en Bibliotheek Kennemerwaard. De activiteiten zijn mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, Fonds voor Sluyterman van Loo en de gemeente Alkmaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl