Na een zonnige en koude, maar wel goed bezochte seizoensstart van Open Podium De Oude Kwekerij, volgt op zondag 21 mei de tweede editie in het openluchttheater nabij de Jan van Scorelkade in Alkmaar. Het open podium duurt van 14.00 tot 16.00 uur en kent een divers programma met Peter Parker’s Pick Pocket Project, Sweet & Fierce, Elbert Gonggrijp & Conny Lahnstein en Popkoor Prestige.

Peter Parker’s Pick Pocket Project is een groep singer-songwriters die weer samen zijn gaan optreden, Sweet & Fierce zijn twee vrouwen die eigen liedjes zingen en zichzelf begeleiden op gitaar. Elbert Gonggrijp & Conny Lahnstein zijn een dichtersduo, lid van de Alkmaarse Dichterskring. Het grote Popkoor Prestige zal ter afsluiting met zestig leden de nieuwste top-40 liedjes zingen.

De Open Podia in Park De Oude Kwekerij kenmerken zich door een ontspannen sfeer en er is alle gelegenheid voor picknicken. Bij slecht weer wordt het programma uitgevoerd in een tent die opgezet wordt bij het theater.

De volgende Open Podia zijn op de zondagen 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 17 september, steeds van 14.00 tot 16.00 uur. Als je zin hebt om zelf op te treden, kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op parkdeoudekwekerij.nl

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl