HALstad Centraal

Twee seizoenen geleden overdonderde George van Houts met Kom Plot, een theatercollege over de aanslag op de Twin Towers en de ‘conspiracy theories’ die volgden. Met 75 voorstellingen en meer dan 150.000 weergaven op YouTube kon een vervolg niet uitblijven. Dinsdag 17 december vertelt George in Cool te Heerhugowaard tijdens 'Kom PloTT' weer verbazingwekkende complottheorieën, die overigens niet allemaal onzin bleken te zijn.

De recente geopolitieke ontwikkelingen schreeuwen om duiding. Daarom komt Van Houts terug met populaire complottheorieën en absurde ideeën over samenzweringen. Zo is er de Gladio-affaire die waar te bleek te zijn, maar de cabaretier haalt ook lachwekkende voorbeelden aan. Of er misschien wel twee Titanics waren en de gouwe ouwe: of Stanley Kubrick de allereerste maanlanding in scène had gezet.

Het theatercollege duurt van 19:30 tot 21:30 uur. Kaartjes kosten 21,50 euro
en voor de Gouden Rij 26,25 euro, beide inclusief garderobe en consumptie. Verkoop gaat via coolkunstencultuur.nl en de balie van Cool. Voor achteraf is er een Nagenietarrangement à 6,50 euro. (foto: Mark Kohn)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl