Streekstad Centraal

Crejat in Alkmaar verzorgt zaterdag 18 januari een kennismakingsdag voor iedereen die interesse heeft in een workshop, parttime basisopleiding of academische vervolgopleiding in de beeldende kunst, van tekenen en schilderen tot ruimtelijk vormgeven met bijvoorbeeld klei of steen. Er wordt graag verteld over de opleidingen, er zijn drie gratis workshops en natuurlijk zijn de ateliers open.

Door middel van gevarieerde opdrachten in de moderne kunst wordt de kunstenaar in jezelf geprikkeld om te experimenteren en onbekende paden te betreden. Het beschouwen van kunst en bespreken van gemaakte opdrachten vormen belangrijke onderdelen van de lessen. Deelnemers leren omgaan met beeldelementen als vorm, lijn, kleur of compositie, om zo hun eigen voorkeuren en expressie (verder) te ontwikkelen.

Het is volgens Crejat-docenten een verrijking om met gelijkgestemden hun opleiding te volgen. De groepen zijn klein - 6 tot 12 personen - en de ateliers zijn ruim. Alle opleidingen worden afgesloten met een expositie.

De kennismakingsdag duurt van 13:00 tot 16:00 uur. De workshops keramiek, druktechniek en kunstkijken beginnen om respectievelijk om 13:00, 14:00 en 15:00 uur en duren telkens een uur. Meer informatie is te vinden op crejat.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl