HALstad Centraal

Op de Westtangent in Heerhugowaard vond dinsdagochtend rond 09:30 uur een eenzijdig ongeluk plaats, waarbij de bestuurder lichtgewond raakte. Het ongeluk gebeurde net voorbij de oprit vanaf de N242. De bestuurder is nagekeken in een ambulance, maar bleek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Het is niet bekend hoe het ongeluk is ontstaan. Het lijkt erop dat de bestuurder de bocht net iets te krap had genomen, waarna hij op de 'broodjes' naast de weg de controle over het stuur verloor.  De bus kwam tegen de vangrails en tolde voor driekwart in het rond.

Naast de politie en een ambulance werden ook de brandweer en een berger ingeschakeld. De berger heeft het busje meegenomen. De Westtangent was vanwege het ongeval en de hulpverlening tijdelijk in de richting van de stad afgesloten.

[UPDATE] Een aantal uren later is een scooterrijder onderuit gegaan in de bocht, net voorbij de brug over de N242. Mogelijk ligt er olie op de weg en is dat ook de reden waardoor de bestelbus naast de weg op de 'broodjes' terecht kwam. (foto: Inter Visual Studio / Martin van Leeuwen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl