HALstad Centraal

Dinsdag rond 17:45 uur was het voor de derde keer van de dag raak aan het begin van de Westtangent in Heerhugowaard. Deze keer glipte een bestuurder met zijn auto uit de flauwe bocht, kwam op de 'broodjes' naast de weg en eindigde achterstevoren tegen de vangrail.

De eerste keer dat het bij die bocht mis ging was rond 09:30 uur. Toen kwam een bestelbus naast de weg op de broodjes en ging driekwart in het rond. De bus kwam met de achterkant stil te staan tegen de deels omduwde vangrail. De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Rond 11:45 uur gleed een scooterrijder in de bocht onderuit op het natte wegdek. Hij viel samen met zijn zoon, die achterop zat. De man klaagde over pijn aan zijn ribben en ook de zoon kwam er niet ongeschonden vanaf.

Uit reacties op onze berichten blijkt dat er net aan het begin van de Westtangent wel vaker (bijna) ongelukken gebeuren.

Gemeente Alkmaar heeft aangegeven de plaats van de incidenten te gaan onderzoeken en vervolgens maatregelen te nemen. (foto: Inter Visual Studio / Martin van Leeuwen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl