Streekstad Centraal

Sinds eind november wordt bij de Oudorper voetbalvereniging Kolping Boys de Derde Helft gehouden. Wekelijks is er op woensdagmiddag een gezellig samenkomen met een sportief randje, speciaal voor 55-plussers. Vrijdag 31 januari wordt voor het eerst een uitje georganiseerd: een proeverij bij kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal en Wijnhuis Oudorp.

De Derde Helft is een initiatief van het Ouderenfonds en de VriendenLoterij waarbij sportverenigingen gestimuleerd worden om hun sportkantine overdag open te stellen voor alle ouderen. Bij Kolping kunnen leden en niet-leden van woensdag 14:00 tot 16:00 uur biljarten, sjoelen, darten, petanque, kaart- en bordspellen doen, wandelvoetbal spelen of gewoon gezellig bijpraten. Sinds vorige week is er ook een wandelgroep. En nu komt dus het eerste uitstapje eraan, dezelfde tijd maar dan dus op een vrijdag.

Deelnemers van de Derde Helft kunnen gratis mee, introducees betalen 10 euro. Aanmelden kan bij John van den Oord via 06-39 110 588 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op de Facebookpagina van Kolping Boys. (foto: Facebook / Kolping Boys)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren opย Streekstad Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@streekstadcentraal.nl