Streekstad Centraal

Afgelopen weekend namen 20 kunstrijders van de Alkmaarsche IJsclub deel aan de internationale schaatswedstrijd Stars on Ice Cup. En met succes, want naast vele persoonlijke puntenrecords, werden in Zoetermeer vijf podiumplekken behaald. De hoge klasseringen leverden meteen belangrijke punten op voor toelating tot de landelijke bokaalfinale in maart.

Goud was er voor de 19-jarige Sanne Dekker in de categorie Maxi. Ook de 18-jarige Takayoshi Vrooland won, maar dan in de categorie basic novice heren B. Het derde goud was voor  en een derde 1e plaats voor de 13-jarige Takaharu Vrooland tussen de Midi heren. Zilver was er voor de pas 8-jarige Olivia Voskuijl tussen de Starters 1 en tot slot welverdiend brons voor de 9-jarige Summer Wijkhuizen  in de categorie Pupillen 2. Voor de andere rijders van AIJC ging het vooral om ervaring opdoen op een grote wedstrijd.

Op 8 februari vindt in Eindhoven de zesde en laatste selectiewedstrijd plaats en wordt duidelijk wie naar de finale mag. (archieffoto: pietures.nl)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl