Streekstad Centraal

Sportorganisatie Le Champion heeft zich als 'PrachtVriend' aangesloten bij Alkmaar Marketing en is daarmee lid van de PrachtstadClub geworden. Binnen dit programma verbindt Alkmaar Marketing het bedrijfsleven, cultuur, sport, onderwijs en gezondheidszorg in de gemeente. Als gevestigde organisatie in Alkmaar vindt Le Champion het belangrijk aangesloten te zijn en kennis te delen met andere partijen.

Ron van der Jagt, algemeen directeur van Le Champion is blij met de samenwerking: "Onze grootste evenementen trekken deelnemers uit de hele wereld. Denk aan de TCS Amsterdam Marathon bijvoorbeeld, met hardlopers uit 140 landen! Maar wij koesteren onze thuisbasis in Alkmaar, inclusief onze mooie evenementen hier en onze waardevolle relaties met gemeente en ondernemers."

In Alkmaar en omstreken is Le Champion goed vertegenwoordigd met de Plus Wandel4daagse Alkmaar, de Alkmaar City Run by Night, de Fiets4Daagse Alkmaar, de Ronde van de Westfriese Omringdijk en de Ronde van Noord-Holland. Deze evenementen brengen ruim 23.500 deelnemers naar de Kaasstad, die bijdragen aan de uitstraling van de stad naar bewoners, bezoekers en bedrijven.

Vertrekkend directeur van Alkmaar Marketing Eduard Pieter Oud is ook in zijn nopjes: “Le Champion is een echte Alkmaarse organisatie met een uitstekende reputatie als organisator van grootschalige sportevenementen en is daarmee een belangrijk uithangbord voor onze stad”.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl