HALstad Centraal

Langedijk leeft weer op en als het weer het toelaat, is de gezelligheid terug op de terrassen. Het gemeentebestuur is blij dat de horeca weer open is en vraagt zowel inwoners als toeristen om mee te helpen met het naleven van de coronaregels. Burgemeester Leontien Kompier steunt de horecaondernemers en bood hen vrijdag een statement voor op tafel aan.

Het gemeentebestuur constateert dat mensen zich doorgaans aan de regels houden, maar soms ook echt niet. Dat is niet alleen vervelend voor andere gasten maar ook de horecaondernemers zelf. Ze willen graag van dienst zijn en geen politieagentje hoeven spelen.

Kompier doet een oproep aan iedereen: "Help de horecaondernemers, geniet, maar hou afstand en hou je aan de regels!" Om deze oproep kracht bij te zetten overhandigde ze een driehoekige tafelkaart in drie talen aan alle Langedijker horecaondernemers. "De tafelkaart helpt gasten te herinneren aan de bijzondere omstandigheden waarin we allemaal zitten. De regels die er zijn, zijn er om ervoor te zorgen dat we stappen vooruit kunnen blijven zetten. En dat we, hier in Langedijk, geen nieuwe uitbraak van het virus krijgen met alle gevolgen die daarbij horen. Met elkaar hebben we de verantwoordelijkheid ons hieraan te houden. Lieve mensen, wees attent, maak van de gastheer geen agent!." (foto: gemeente Langedijk)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl