Streekstad Centraal

Zaterdagavond werd even na 23:00 uur het sein brand meester gegeven bij de  uitslaande brand aan de Stevinstraat in Heerhugowaard. Even later werden de wanden van de getroffen panden door een sloopbedrijf omgetrokken. Bij de brand werden een schadeherstelbedrijf en een caravanreparatiebedrijf direct getroffen, bij twee aangrenzende panden is rook- en waterschade ontstaan.

De eerste melding was rond 20:15 uur, waarna werd opgeschaald naar 'Grote Brand' en later 'Grip1', hetgeen betekent dat ter plaatse een overkoepelende commandopost wordt ingericht voor de hulpdiensten. Bij de brand kwam volgens de Veiligheidsregio een kleine hoeveelheid asbest vrij, dit wordt nog opgeruimd.

De brandweer rukte met groot materieel uit, waaronder twee hoogwerkers, om het overslaan naar andere panden te voorkomen. Op het moment van het uitbreken van de brand was er niemand in het gebouw aanwezig. Er zijn geen gewonden gevallen. De oorzaak van de brand moet nog worden onderzocht.

Voor de gedupeerden was opvang geregeld in ’Gewoon Lekker’ aan de Gildestraat, waar ook verzekeringsexpert Salvage aanwezig was.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl