Streekstad Centraal

De Heerhugowaardse politie en brandweer beleefden vanaf vrijdagmiddag al een behoorlijk druk weekend. Het hoogtepunt, over eerder het dieptepunt, was de nacht van vrijdag op zaterdag. Er waren niet alleen twee beschietingen maar ook meldingen van geluidsoverlast, vuurwerkoverlast en een aantal thuisfeestjes. Dit laat agent Maurice Smit via Twitter weten.

Vrijdagmiddag vond een woninginbraak plaats aan de Hellemastraat in Obdam. Een getuige ging de daders achterna en hield de politie op de hoogte. Op de Kloet konden agenten de eerste inbreker aanhouden. Na een zoekactie met onder andere honden en een politiehelikopter werd een twee verdachte verstopt in een schuur aangetroffen. De derde wist te ontkomen.

De Waardse brandweer moest ook meermalen aan de bak. Vrijdagmiddag was er een gaslek aan de Middenweg gemeld en niet veel later liep het wegbranden van onkruid in een tuin aan de Elzenlaan behoorlijk uit de hand. Nog dezelfde avond was er een containerbrand aan de Brouwersgracht. Zaterdagavond woedde een grote brand bij een bedrijf aan de Stevinstraat.
In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een agressieve automobilist gepepperd en aangehouden op de Geul, in verband met een melding van een mogelijke woninginbraak aan de Tabaksmolen. En dan was nog een ongeval, goed voor enig leedvermaak: een dronken fietser was een prutsloot in gereden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl