Dinsdag hebben de leden van Lokaal Dijk en Waard de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november vastgesteld. De lijst is zoals de lijstadviescommissie heeft voorgedragen. De Top 4 stond al vast. Die bestaat uit lijsttrekker Floris de Boer, Annelies Kloosterboer, wethouder Nils Langedijk en Els Nieuwland-Rijs. De lijst bestaat uit twaalf kandidaten, maar er zullen later deze maand nog lijstduwers aan worden toegevoegd.

Lijsttrekker Floris de Boer: “Dit is een ongelooflijk sterke lijst. Ik merk bij iedereen een enorme motivatie en wil om aan de slag te gaan in de nieuwe gemeente. De diversiteit aan kennis en kunde is zo belangrijk voor de nieuwe raad. Ik ben ongelooflijk trots op wat we al hebben neergezet als Lokaal Dijk en Waard. We zijn inmiddels de grootste partij van Dijk en Waard en willen dat natuurlijk graag blijven. Met deze lijst heb ik daar het volste vertrouwen in.”

Op nummer 5 staat Lea van der Zee. Lea heeft in het verleden gewerkt als manager in het sociaal domein en nu als regiomanager bij Natuurmonumenten. Nummer 6 is voor Jorrit Bakkum, een ondernemer uit Heerhugowaard en daarnaast ook ervaren raadslid. Wethouder Ad Jongenelen op 7 behoeft geen introductie en dat geldt ook voor de van het CDA overgekomen Gerard Rep op 8.

Nummer 9 is Nico van der Wel, een Heerhugowaarder en een enthousiaste ondernemer. Nummer 10 Karin van der Vliet is altijd betrokken geweest bij het verenigingsleven en doet veel vrijwilligerswerk. Plaats 11 wordt bezet door oud-raadslid Jacquelien de Boer. Carla van Hoorn sluit de kieslijst. Zij is bestuurslid van de Voedselbank Langedijk en altijd betrokken in de samenleving.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl