Wonen Plus Welzijn en MEE & de Wering Langedijk organiseren in het kader van de Week van de Eenzaamheid een ontmoetingsavond op dinsdag 5 oktober. De avond vindt plaats in De Anbouw in Noord-Scharwoude. Bovendien kan iedereen, van jong tot oud, tot en met 7 oktober kosteloos deelnemen aan de diverse Doet & Ontmoet groepen.

Vriendschappen kunnen om allerlei redenen verwateren, of soms wegvallen. En als je ergens nieuw bent, dan ken je vaak weinig of geen mensen. Tijdens de ontmoetingsavond kunnen deelnemers op een interactieve en ontspannen manier elkaar (beter) leren kennen of misschien wel oude banden weer aanhalen. De avond duurt van 19:00 uur tot 21:00 uur. Van tevoren aanmelden is nodig, dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0226-318050.

Doet & Ontmoet groepen komen wekelijks of om de week bij elkaar. Deelnemers worden hartelijk ontvangen en regelmatig is er een leuke activiteit of een informatiebijeenkomst. Doet & Ontmoet is ook dé plek om praktische, zorg- of welzijnsvragen te stellen. Normaal gesproken wordt een kleine bijdrage betaald voor koffie en thee. Wonen Plus Welzijn heeft zeven groepen.

Meer informatie op wonenpluswelzijn.nl. (foto: Lief Langedijk)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl