HALstad Centraal

Siebel Juweliers heeft haar deuren in Alkmaar geopend op de Laat 187. Dit is de 37e vestiging van Siebel in Nederland en het tweede filiaal in Alkmaar. Iedereen is uitgenodigd om het glas te heffen en te profiteren van schitterende openingsacties.

Met deze opening geeft Siebel Juweliers invulling aan haar groeistrategie. Nog voor deze zomer stijgt het aantal winkels in Nederland naar veertig. De winkel op Langestraat 22 wordt een Outlet Store met kortingen op met name eigen merken als Diamonde, Jeunesse en Siebel Signature, maar ook Esprit.

Als openingsactie krijgt iedere klant een sieraad of horloge van Esprit, Boccia Titanium, Siebel Signature of PS Callme cadeau bij besteding vanaf €50. Daarnaast is er een exclusieve aanbieding; een Seiko herenhorloge van €285 voor €199. Dit horloge is tijdelijk in het land verkrijgbaar en alleen bij Siebel te koop.

Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Meer informatie en de actievoorwaarden op Siebeljuweliers.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl